Armytrix uitlaten

door

vrijdag 1 maart 2019 – Armytrix uitlaten bieden u de volledige controle over het uitlaatgeluid. Sportief rijden geeft een kick, dat weet elke autoliefhebber. Een sportief uitlaatgeluid maakt de beleving compleet. De uitlaten van Armytrix zijn voorzien van de meest geavanceerde uitlaat technologie.

Armytrix uitlaten bieden u de volledige controle over het uitlaatgeluid. Sportief rijden geeft een kick, dat weet elke autoliefhebber. Een sportief uitlaatgeluid maakt de beleving compleet.
De uitlaten van Armytrix zijn voorzien van de meest geavanceerde uitlaat technologie. Dacht u alles al te weten over de ultieme rijbeleving? Laat u verrassen!

Join the Army, en voorzie uw auto van een hoogwaardig Armytrix uitlaatsysteem.

Armytrix uitlaten bieden u de volledige controle over het uitlaatgeluid. Sportief rijden geeft een kick, dat weet elke autoliefhebber. Een sportief uitlaatgeluid maakt de beleving compleet.

De uitlaten van Armytrix zijn voorzien van de meest geavanceerde uitlaat technologie. Dacht u alles al te weten over de ultieme rijbeleving? Laat u verrassen!

Join the Army, en voorzie uw auto van een hoogwaardig Armytrix uitlaatsysteem. 

Armytrix uitlaten geven u de controle

Een uitlaatsysteem dat al het vermogen vrij door laat stromen maakt vaak veel geluid. Dit is leuk voor de sportieve ritten. Maar zit u langere tijd in de auto, of heeft u leuk gezelschap, dan is het fijn als het uitlaatgeluid niet te nadrukkelijk aanwezig is. 

Armytrix begrijpt dit als geen ander. Daarom hebben zij een lijn Supreme Performance uitlaatsystemen ontwikkeld met speciale Valve Tronic techniek. 

Met één druk op de knop kunt u zelf het geluid regelen. Reduceer het uitlaatgeluid tot sportief maar beschaafd, of ga voor extreem en laat zien wat uw bolide kan.

Armytrix levert meer dan een uitlaat

Armytrix uitlaten zijn ontwikkeld om de beste performance te leveren. Het superieure geluid tovert een glimlach op het gezicht van elke autofanaat.

De veelzijdigheid van het systeem is ongeëvenaard en zorgt niet alleen voor een perfect uitlaatsysteem, het zorgt ook voor de perfecte rijervaring.

De kennis en ervaring van zowel de Duitse als Japanse ingenieurs wordt samengevoegd in een meesterlijk ontwerp. Het is dan ook niet gek dat Armytrix een van de beste high-end performance uitlaatsystemen levert in de automotive aftermarket industrie.

De mannen van Armytrix zijn altijd op zoek naar de grens, net als u de grenzen opzoekt van uw auto. Voldoen aan de wensen van de meest veeleisende bestuurder. Dat is hun missie.

Een Armytrix uitlaat is een aanwinst voor uw auto

Een uitlaat gemaakt met passie, expertise en kwaliteit, dat ziet u terug onder uw auto. Alle systemen worden gemaakt van Aerospace titanium en T304 roestvrij staal. Deze materialen garanderen een hoge kwaliteit en blijven lang mooi.

Met uitvoerige testen worden zelfs de kleinste storingen geëlimineerd. Want alleen zo krijgt u het beste uitlaatsysteem dat er op de markt beschikbaar is.     

De kenmerkende uitlaatakoestiek laat het hart van menig autoliefhebber harder slaan. Ervaar hier het uitlaatgeluid van een Armytrix uitlaat onder verschillende automerken. Op 3.18 hoort u het verschil tussen ‘valve open’ en ‘valve closed’.

Een Armytrix uitlaat onder uw auto?

Armytrix uitlaten garanderen een perfecte pasvorm. Daarom wordt elk systeem ontworpen naar de specificaties van het voertuig. Het uitlaatsysteem wordt 3D gescande en met de hand vervaardigd om maximale compatibiliteit te garanderen.

Er zijn Armytrix uitlaatsystemen beschikbaar voor de:

 • Audi
 • BMW
 • Bentley Continental GT
 • Corvette Z06
 • Ferrari
 • Ford Mustang
 • Honda Civic Type R
 • Lamborghini
 • McLaren
 • Mercedes Benz
 • Nissan
 • Porsche
 • Volkswagen

Wilt u weten of er ook een Armytrix uitlaat beschikbaar is voor uw model? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Eenvoudige bediening van uw uitlaatsysteem

De bestuurder in controle houden is voor Armytrix zeer belangrijk. Daarom hebben zij de innovatieve valvetronic technologie ongekend veelzijdig gemaakt. Uw Armytrix uitlaatsysteem wordt geleverd met een eenvoudige sleutelhanger waarmee u zelf bepaald hoe u gehoord wilt worden.   

Daarnaast is er de Armytrix App. Deze is zowel beschikbaar voor de Android als de iOS systemen en ondersteunt een groot aantal platforms, van smartphones, tablets tot diverse mobiele apparaten.

Met deze krachtige App kunt u de prestaties van uw auto meten.

Het systeem maakt draadloos verbinding met de Armytrix mobiele OBDII module. Deze module laat de ECU gegevens realtime zien op uw mobiele apparaat. Zo bent u altijd op de hoogte.

Dit exclusieve systeem verhelpt, waar mogelijk, foutcodes zodat uw auto soepel en optimaal blijft rijden. Deze veilige plug-and-play module zorgt voor ongekende vrijheid en laat het ware potentieel van de Armytrix uitlaten goed tot hun recht komen.

Armytrix uitlaat bestellen

Armytrix uitlaten zijn leverbaar voor verschillende automerken en modellen, van de Audi R8, Nissan GTR, tot de Lamborghini Huracan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw auto.

U kunt uw uitlaatsysteem zelf monteren. Of u maakt gebruik van onze ervaren monteurs. In de werkplaats monteren wij uw uitlaatsysteem netjes en vakkundig onder uw auto.

Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de Armytrix uitlaatsystemen, en natuurlijk ook over de andere tuning mogelijkheden voor uw auto. 

Wilt u direct contact opnemen? Laat het ons weten.

11 + 6 =

Open chat
1
Hulp nodig
Hallo,
Welkom bij MRT Automotive.

Voor het maken van een afspraak stuur een email naar: info@mrt-automotive.nl

Dringende vragen beantwoorden wij op werkdagen tussen 9:00u & 17:00u.