MRT AUTOMOTIVE

TUNING

Wij leveren de hoogste kwaliteit tuning producten. Want alleen het beste is goed genoeg voor uw sportwagen.

MRT TUNING

Tuning van sportwagens

MRT-automotive is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en tuning van sportwagens. Wij hebben al diverse mooie projecten uitgevoerd. Of u nu kleine verbeteringen en net een beetje meer vermogen wilt, of de power van uw wagen wilt verdubbelen. Alles is mogelijk bij MRT Automotive.

 

Tuning voor uw sportwagen

Tuning luistert bij sportwagens erg nauw. De perfecte rijeigenschappen zijn in de fabriek tot in de puntjes uitgewerkt. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd om een optimale performance en wegligging te waarborgen. Met de juiste tuning versterkt u deze eigenschappen, waardoor uw sportwagen zijn ware potentie kan laten zien.

 

GTR Tuning

Al ruim 8 jaar hebben de monteurs van MRT Automotive ervaring met de Nissan GTR. Deze supersportauto biedt u alle ruimte voor tuning. Met de juiste Nissan GTR tuning kit komt hij overal tot zijn recht, of u nu op de straat rijdt, het circuit of de dragstrip.

Door onze ervaring weten wij precies waar we bij de GTR op moeten letten. Een van de zwakke punten is bijvoorbeeld de GTR versnellingsbak. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de reparatie en upgrades van de GTR transmissie.

 

Tuning voor supercars

Een supercar bezitten brengt automatisch een bepaalde passie met zich mee. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom hebben wij diverse tuning, speciaal voor supercars. Want onder zo’n auto schroeft u niet zomaar elk tuning product. Alleen het beste is goed genoeg.

Kom gerust langs met uw Lamborghini Huracan, Nissan GTR of Audi R8. Alle supercars zijn welkom. Wij delen onze passie graag met u!

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in Raamsdonksveer.

Open chat
1
Hulp nodig
Hallo,
Welkom bij MRT Automotive.

Voor het maken van een afspraak stuur een email naar: info@mrt-automotive.nl

Dringende vragen beantwoorden wij op werkdagen tussen 9:00u & 17:00u.